Kiszállítási információk Magunkról About us Über uns About us Über uns

Könyvbemutató – A Bibliai vezetés négy alapelve és a Hatalmi csapdák

Volker Kessler A Biblia négy vezetési alapelve és Martina & Volker Kessler Hatalmi csapdák a gyülekezetben című könyveit mutatta be a Harmat Kiadó 2016. október 27-én egy kerekasztal-beszélgetés keretein belül az „Adna Cafe”-ban. A résztvevők között üdvözölhettük dr. Martina Kesslert is, valamint dr. Tomka János, Heizer Tamás és Reimer Attila osztotta meg gondolatait a vezetés kapcsán, kiemelve személyes érintettségüket is a témában.

Dr. Herjeczki Kornél, a kiadó igazgatója köszöntötte a jelenlevőket, és tőle megtudhattuk, hogy a hatalommal való visszaéléssel kapcsolatos könyv Németországban elnyerte az év könyvének járó díjat, négy kiadást ért meg, és eddig hat nyelvre fordították le.

Reimer Attila, a Kessler-könyvek fordításának elindítója beszélt arról, miért szorgalmazta a művek magyarországi megjelenését. Dr. Tomka János elárulta, miért emelte be a Károli Gáspár Református Egyetemen a tantervbe a hatalommal való visszaélésről szóló könyvet, Heizer Tamás pedig – a Barnabás csoport vezetőjeként – arról beszélt, miért fontos a gyülekezetben a vezetők hozzáállásával foglalkozni, továbbá felhívta a figyelmet az üzleti életben és a gyülekezetben a vezetés hasonló és egymástól eltérő szempontjaira is.

A kerekasztal-beszélgetés jó hangulatban telt, a jelenlevők betekintést nyerhettek abba, hogy milyen sokféleképpen jelentkezhetnek életünkben a bibliai vezetés alapelvei, illetve a hatalommal való visszaélés formái.
Nagyistók Ibolya

Lapozzon bele

Kapcsolódó termék

-20%
Martina & Volker Kessler:

A Biblia négy vezetési alapelve

„Óriási felelősség nehezedik rám. Hogy birkózzak meg vele?” „Hogyan éljek a rám ruházott hatalommal úgy, hogy ne tartsanak diktátornak?” „Elfogadásra és megbocsátásra kell törekednünk, de vezetőként hol húzzam meg a határt?”

Dr. Volker Kessler német teológus nem használati útmutatót ad kézbe. Ha a belső hozzáállás nem megfelelő, a legjobb tanácsok sem érnek semmit. A szerző a helyes vezetői hozzáállás kialakítására teszi a hangsúlyt. Abban nyújt segítséget, hogyan viszonyuljon a keresztény vezető a szolgálathoz, a hatalomhoz, a felelősséghez és a kegyelemhez.

Részletes adatlap » 1 200 FtKosárba