Kiszállítási információk Magunkról About us Über uns About us Über uns

Stephen R. Covey, Sandra Covey, Jane P. Covey, John Covey

Dr. Stephen R. Covey 2012-ben hunyt el. Páratlan szellemi örökséget hagyott ránk a vezetésről, időbeosztásról, hatékonyságról, sikerről, szeretetről és családról szóló munkáiban. A Time magazin a legbefolyásosabb 25 amerikai közé sorolta. Több millió példányban elkelt önsegítő és gazdasági klasszikusai segítenek az olvasóknak felismerni azokat az egyetemes és időtlen alapelveket, amelyek személyes és szakmai eredményességre vezetnek. A 20. század legnagyobb hatású üzleti könyvének kikiáltott, korszakalkotó műve, A kiemelkedően eredményes emberek 7 szokása forradalmi módon formálta az emberek gondolkodását a problémáikról és azok kezeléséről.
A nemzetközileg elismert vezetői szaktekintély, szervezeti tanácsadó könyvei 50 nyelven, több mint 40 millió példányban keltek el.
Üzleti diplomáját a Harvard Business Schoolon szerezte, doktori végzettségét pedig a Brigham Young Universityn, ahol később a szervezetfejlesztés és vállalatirányítás professzora volt. Feleségével, Sandrával és családjával Utah államban élt.

Sandra Merrill Covey 2020-ban hunyt el. A BYU-n tanult családi kapcsolatok és gyermeki fejlődés szakokon. Férjével 9 gyermeket neveltek.

Dr. John Covey a FranklinCovey szervezet Home and Family részlegének társalapítója és igazgatója, vezető tanácsadó. Mesterdiplomáját a Harvard Business Schoolon szerezte üzleti vezetésből, pedagógiai doktori végzettségét pedig a BYU-n. Hét éven át volt egyetemi oktató, és több mint 30 éve kamatoztatja szakértelmét a vállalatirányítási, szervezetfejlesztési és marketing-tanácsadásban.

Jane Parish Covey népszerű előadó üzleti, családi és nevelési témákban. Számos írása jelent meg a szülő-gyermek kapcsolatról. Az elmúlt 25 évben férjével, Johnnal előadásokat tartottak és szemináriumokat vezettek világszerte a házasság és a család témájában azok alapján az alapelvek és személyes tapasztalatok alapján, amelyek a 7 szokás alkalmazásán nyugszanak.

A szerző(k) művei