Kiszállítási információk Magunkról About us Über uns About us Über uns

Sean Covey, Chris McChesney, Jim Huling

CHRIS MCCHESNEY a FranklinCovey megvalósítási üzletágának globális vezetője, valamint a megvalósítás négy alapszabályának egyik első kidolgozója. Több mint egy évtizeden keresztül vezette a FranklinCovey-nál az alapelvek folyamatos kidolgozását, valamint vezetője volt annak a tanácsadói szervezetnek, amely a világ számos országában figyelemreméltó növekedést ért el, és sok száz szervezetre volt hatással. 

SEAN COVEY a FranklinCovey globális megoldásokért és partnerségekért felelős részlegének ügyvezető alelnökeként a világ 141 országában felügyeli a FranklinCovey nemzetközi tevékenységét. Sean a FranklinCovey vezető termékfejlesztője; ő szervezte meg és vezette az első csapatokat, amelyek A megvalósítás 4 alapszabályát kidolgozták. Azóta is lelkesen alkalmazza és népszerűsíti a módszert.

 JIM HULING a FranklinCovey-féle megvalósítás négy alapszabályának vezető tanácsadója. Több mint három évtizede foglalkozik vállalatirányítással. A Fortune 500-as listáján szereplő szervezetektől magánvállalatokon át számos vállalatnál dolgozott vezetőként; többek között vezérigazgatója volt egy szervezetnek, amely bekerült a 25 legjobb amerikai munkahely közé. Mielőtt a FranklinCovey-hoz került volna, Jim egyike volt azoknak a vezetőknek, akik elsőként alkalmazták a négy alapszabályt.

A szerző(k) művei